Find vej og åbningstider

Se åbningstider, kontaktinformation samt adresse med kort og kørselsvejledning for alle vores afdelinger.

Se mere

Bestil tid på værkstedet

Det tager ganske få minutter at bestille dit næste service via vores online booking. Husk at book i god tid.

Book nu

Værksted

Vi tilbyder en bred vifte af serviceformer, som du selv kan kombinere, så de passer netop dig.

Læs mere

Seneste nyt

Hold dig opdateret med de sidste lokale, nationale og internationale nyheder fra Audi universet.

Læs nyheder

Velkommen til Autohuset Glostrup A/S

Autohuset Glostrup er Storkøbenhavns største autoriserede Audi servicepartner. For os er det vigtigt, at kunderne altid får en god og professionel oplevelse i vores forretning. Vores værksted er derfor bemandet med specialuddannede og engagerede medarbejdere, der ved alt om Audi’s modeller og udstyr.

På vores autoværksted råder vi over det bedste udstyr, som er designet specielt til din bil. Vi investerer også løbende i specialværktøj og har derfor altid det nyeste indenfor udstyr til rådighed. Din bil er altid i de bedste hænder hos os og vi står altid klar til at yde den bedste service for dig og din Audi.

Vores Audi teknikere kender din Audi som ingen andre - det kalder vi "service med Vorsprung." 

Avanceret teknologi kræver toptrænede teknikere
Som autoriseret Audi servicepartner har vi erfaring med alle Audi modeller. Vi benytter udelukkende originale Audi reservedele, og vores værksted er udstyret med moderne, specialudviklet værktøj og værkstedsudstyr. Vi uddanner løbende vores servicerådgivere og teknikere, således at den faglige kompetence hele tiden er i top. Netop uddannelse er meget vigtig for os, idet den nyeste teknologi er essentiel for moderne bilers køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændingsteknologi, sikkerhed, osv.

Kundetilfredsheden er et utroligt vigtigt parameter i vores hverdag, derfor gør vi alt for at du som kunde, føler dig tryg og godt tilpas. Vores medarbejdere står altid klar til at rådgive og hjælpe med de spørgsmål og/eller udfordringer du måtte have.

Værkstedsservice – bestil dit næste serviceeftersyn
Bestil nemt og hurtigt tid til service på vores autoriserede værksted.
Når vi har modtaget din bestilling af service, vil vi herefter bekræfte din bestilling og aftalen på mail eller ringe til dig.

Du er dækket af Audi’s meget omfattende mobilitetsservice, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted.

Husk at bestille tid i god tid. Bestil tid til dit serviceeftersyn >>

Vi glæder os til dit besøg og til at byde dig velkommen hos autoværkstedet Glostrup.

21bfe321-2c2b-4693-8042-c03f733e1a7c_635284744019538778.jpgMed venlig hilsen
Autohuset-Glostrup A/S 

Christian Nielsen
Direktør 

Find os

Autohuset Glostrup A/S
Hovedvejen 193
2600 Glostrup
Tlf.: 43 96 55 00

Afdelinger og åbningstider

Nyheder

Plug-in-hybrid fuldender Audi Q8-modelrækken

Med Q8 TFSI e quattro præsenterer Audi en bil med op til 47 kilometers elektrisk rækkevidde (WLTP), en sportslig karakter og med en høj grad af anvendelighed i dagligdagen. Den nye model kombinerer på

Audi e-tron GT afspejler passion for kvalitet

Den nye Audi e-tron GT afspejler hele den passion, som ligger bag Audis udvikling og fremstilling af biler – kærlighed til detaljen, maksimal præcision og topmålet af kvalitet. Ved produktionen af den

Ny type benzin til din Audi

Fra den 1. januar 2020 blev mange lidt grønnere kørende, her introduceres en ny benzinstandard i Danmark som følge af et nyt lovkrav om større bioethanol blandet i benzinen.

Udeservice - Vi kommer til dig, når din bil skal fikses.

Fremover vil vi gøre livet som bilist lidt nemmere og mere bekvemt for dig. Du kan spare kostbar tid, når du skal have udbedret mindre ting på din bil.
Se flere nyheder

Kampagner

 Investeringspleje
 MitAudi
 Udeservice
 3 grunde - autoriseret værksted.